پرش به محتوای اصلی

اخبار

رئیس سازمان فضایی ایران به همراه مدیران ارشد آن سازمان و مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دفتر ایشان دیدار و گفتگو کرد

رئیس سازمان فضایی ایران به همراه مدیران ارشد آن سازمان و مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دفتر ایشان دیدار و گفتگو کرد
دکتر براری : بر اساس نظریات موجود ، دانشمندان ایرانی در دستاورد های نجوم و علوم آسمانی پیشتاز بوده اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم به مناسبت آغاز چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه فجر دکتر براری ، رئیس سازمان فضایی ایران به همراه  مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم و مدیران ارشد  سازمان فضایی ایران با آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، دکتر مرتضی براری، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فضایی ایران، با تبریک ایام الله دهه فجر، سیر دستیابی به دانش و فناوری فضایی در کشور را تشریح کرد.
رییس سازمان فضایی ایران گفت: در طی دهه های هفتاد و هشتاد، هیچ کشوری علیرغم بعضی توافقات، حاضر به همکاری علمی و فنی در حوزه طراحی و ساخت و پرتاب ماهواره نشد و این سبب حرکت کشور به سمت خوداتکایی در این حوزه شده است.
دکتر براری با بیان اینکه کاربردهای رصدی خدمات ماهواره ای تاثیرات قابل توجهی برجای گذاشته است، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که با عمومی کردن این خدمات و در اختیار قرار دادن داده های مفید و قابل تحلیل ماهواره ای به مدیریت منابع و محیط زمین کمک کنیم.
دکتر براری در ادامه گفت: بر اساس نظریات موجود، دانشمندان ایرانی در دستاوردهای نجوم و علوم آسمان پیشتاز بوده اند.

آیت الله فاضل لنکرانی نیز با تسلیت ایام فاطمیه و تبریک ایام الله دهه فجر، اعلان دستاوردهای ٤٠ساله انقلاب را ضروری دانست و بیان داشت: بیگانگان در تلاش هستند تا جهان سوم و جمهوری اسلامی ایران را در سطح نازل علم و فناوری و توسعه نگهدارند ولی به کوری چشم دشمنان، انقلاب اسلامی موجب شد تا ظرفیت و استعداد دانش در داخل کشور توسعه یافته و اکنون آثار درخشانش به منصه ظهور برسد.
 وی بیان داشت: به استناد فرمایش الهی خطاب به جامعه اسلامی "انتم الاعلون" اعتلای اسلام و مسلمین همواره مد نظر خداوند متعال است و ریشه علوم در متن اسلام قرار داشته که بیگانگان به لحاظ سلطه جویی حاضر به افشاء این موضوع نیستند و ان شاء الله انقلاب اسلامی ما بر حسب اعتقاد محکم و به همت و تلاش آحاد مردم و مراکز علمی و متخصصین و مسئولین به انقلاب جهانی امام زمان عج ملحق خواهد شد.
 آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی تاکید کرد: انقلاب ما بر اساس باورهای دینی بوده و باید این باور تقویت شود و در خاتمه برای توفیقات مجموعه هوا و فضای کشور دعا کرده و از زحمات و تلاشهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تقدیر کرد.
در این دیدار، مهندس صادقی نائینی، معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران نیز به سوالات مورد توجه آیت الله فاضل لنکرانی پاسخ داده و به مرور تاریخچه نجوم در جهان و ایران پرداخت.
وی اشاره داشت: بنابر اظهار ابوریحان بیرونی، سه هزار و دویست سال قبل، بر اساس علم نجوم و هیئت، ایرانیان تقویم تاریخی را تدوین کردند.

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۱
تعداد بازدید: ۴۷۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید