پرش به محتوای اصلی

اخبار

شکستن مرزهای آموزش سنتی با طرح «ایران دیجیتال» در قم

ورود بیش از ۳۰ هزار دانش‌آموز قمی به دنیای هوش مصنوعی در قالب طرح «ایران دیجیتال»

ورود بیش از ۳۰ هزار دانش‌آموز قمی به دنیای هوش مصنوعی در قالب طرح «ایران دیجیتال»
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، با اعلام خبر اجرای موفقیت‌آمیز طرح «ایران دیجیتال» در این استان، از ثبت‌نام و ورود بیش از 30 هزار دانش‌آموز قمی در بسترهای آموزشی مرتبط خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، محمد باقری‌زاد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، با اشاره به جایگاه ویژه این استان در اجرای طرح‌های ملی حوزه فناوری، از استقبال گسترده دانش‌آموزان قمی از طرح «ایران دیجیتال» خبر داد.

باقری‌زاد با تأکید بر ضرورت توانمندسازی نسل آینده در عرصه فناوری‌های نوین اظهار داشت: طرح «ایران دیجیتال» با هدف آموزش مفاهیم هوش مصنوعی و ارتقای مهارت‌های دیجیتال طراحی شده است. تاکنون در استان قم، هشت هزار و پانصد و سی‌وپنج (۸۵۳۵) دانش‌آموز در بستر آموزشی جونیورا و بیست‌ودو هزار (۲۲۰۰۰) نفر در پلتفرم فینکا ثبت‌نام کرده‌اند که در مجموع، بیش از سی هزار و پانصد و سی‌وپنج (۳۰۵۳۵) دانش‌آموز وارد دنیای یادگیری هوش مصنوعی شده‌اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با بیان اینکه رویکرد آموزشی طرح «ایران دیجیتال» بر پایه بازی‌محوری، بهره‌گیری از دستیار هوش مصنوعی و پشتیبانی علمی مربیان استوار است، تصریح کرد: این مدل آموزشی نوآورانه با هدف تقویت خلاقیت، تفکر تحلیلی و مهارت حل مسئله در میان دانش‌آموزان طراحی شده و شرکت‌کنندگان علاوه بر آموزش‌های تخصصی، از امکاناتی نظیر دسترسی به تمرین‌ها و پروژه‌های عملی، مسابقات مهارت‌آزمایی و دریافت گواهی پایان دوره بهره‌مند خواهند شد.

وی در پایان ضمن قدردانی از استقبال خانواده‌ها و همراهی مدارس، بر اهمیت تداوم حمایت والدین و نهادهای آموزشی در مسیر آماده‌سازی فرزندان برای ورود به دنیای فناورانه آینده تأکید کرد.

 

۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ ۱۰:۰۷
تعداد بازدید: ۸۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید