پرش به محتوای اصلی

اخبار

پایان پالایش و به‌روزرسانی ژئوکد و نام‌گذاری معابر در بخش خلجستان

پایان پالایش و به‌روزرسانی ژئوکد و نام‌گذاری معابر در بخش خلجستان
پالایش و به‌روزرسانی اطلاعات توصیفی و ژئوکد در ۳۱ روستا و آبادی بخش خلجستان به مرحله نهایی رسید؛ پوشش ژئوکد از ۴۳٪ در سال ۱۳۹۹ به ۱۰۰٪ افزایش یافت و تعداد ساختمان‌های فاقد پلاک از ۴ هزار و ۹۳۴ به ۳ هزار و ۴۹۰ کاهش یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، ابوالفضل باقری‌منش مدیرکل پست استان گفت: در فاز اول این طرح که همزمان با نام‌گذاری معابر و تکمیل ژئوکد اجرا شد، پوشش ژئوکد برای تمام نقاط (۳۱ روستا و آبادی) تکمیل شد؛ تعداد ساختمان‌ها از ۸ هزار و ۲۲۴ به ۷ هزار و ۷۵۶ رسید، تعداد معابر از ۱ هزار و ۵۴ به ۷۹۹ کاهش یافت و معابر فاقد نام از ۲۵۸ به ۷۶ کاهش یافته است.

وی در ادامه گفت: کاهش ۴۶۸ ساختمان (معادل حدود ۵٫۷٪) و کاهش ۲۵۵ معبر (معادل حدود ۲۴٫۲٪) نشان‌دهنده پالایش ساختار اطلاعات مکانی و حذف رکوردهای تکراری یا نامعتبر در پایگاه داده است. همچنین پوشش ژئوکد با افزایش ۵۷ واحد درصدی از ۴۳٪ به ۱۰۰٪ تکمیل شده است.

باقری‌منش توضیح داد: تعداد معابر فاقد نام از ۲۵۸ به ۷۶ معبر کاهش یافته که به معنای حذف یا نام‌گذاری ۱۸۲ معبر و کاهش حدود ۷۰٫۵٪ در معابر بدون نام است؛ این اقدام تسهیل‌کننده خدمت‌رسانی و آدرس‌دهی خواهد بود.

وی در ادامه گفت: تعداد ساختمان‌های فاقد پلاک از ۴ هزار و ۹۳۴ به ۳ هزار و ۴۹۰ کاهش یافته که برابر با کاهش ۱ هزار و ۴۴۴ مورد (حدود ۲۹٫۳٪) است و گام نهایی پروژه که شامل نصب پلاک است با کمک تعاونی دهیاران بخش به‌عنوان متولی پیگیری خواهد شد.

مدیرکل پست استان توضیح داد: مراحل نصب پلاک در دو فاز برنامه‌ریزی شده است؛ فاز نخست شامل تعیین و ثبت پلاک و تهیه فایل ساخت تا پایان سال جاری و فاز دوم شامل ساخت و نصب پلاک که در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ انجام می‌شود؛ مطابق زمان‌بندی این مراحل پیگیری و اجرا خواهد شد.

باقری منش در پایان گفت: این پروژه با تکمیل ژئوکد و نام‌گذاری معابر، زمینهٔ بهبود دسترسی خدمات شهری و ارتقای دقت نقشه‌برداری را فراهم می‌کند و تا نصب پلاک ادامه خواهد داشت.

۸ دی ۱۴۰۴ ۱۱:۰۵
تعداد بازدید: ۹۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید