پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم خبر داد:

رسیدگی به 3 مورد تخلف دفاتر پیشخوان خدمات دولت

رسیدگی به 3 مورد تخلف دفاتر پیشخوان خدمات دولت
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم از برگزاری جلسه کارگروه استانی رسیدگی به شکایات و تخلفات دفاتر پیشخوان خدمات دولت به منظور بررسی 3 تخلف و شکایت دریافت شده از دفاتر پیشخوان خدمات دولت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام اینکه جلسه کارگروه رسیدگی به تخلفات دفاتر پیشخوان خدمات دولت به منظور بررسی بهبود کیفیت ارائه خدمات و رسیدگی به شکایات دریافتی برگزار می گردد، گفت: پنج مورد تخلف و گزارش از دفاتر خدمات پیشخوان خدمات دولت از جمله عدم نصب تابلو سردر دفتر مطابق با دستورالعمل سازمان توسط دفتر ICT روستایی، عدم تجهیز دفتر به امکانات فنی و اداری و عدم ارسال تجدید اعتبار پروانه در مهلت مقرر در سامانه صدور پروانه دفتر پیشخوان ثبت و رسیدگی شد.
وی افزود: برای این موارد مطابق مصوبات بالادستی، برخورد قانونی از جمله قطع سرویس و اخطار کتبی مصوب گردید.
رییس کارگروه رسیدگی به تخلفات دفاتری پیشخوان خدمات گفت: دفاتر پیشخوان خدمات به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کانال‌های ارتباطی بین دولت و مردم، نقشی کلیدی در ارائه خدمات عمومی ایفا می‌کنند. از این‌رو، نظارت دقیق و پیشگیری از تخلفات می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در افزایش رضایت عمومی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه کیفیت ارائه خدمات در دفاتر پیشخوان دولت به صورت مستمر بررسی و رصد می شود خاطر نشان کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده تخلف در دفاتر پیشخوان خدمات با سامانه 195 تماس بگیرند.
۱۶ اَمرداد ۱۴۰۴ ۲۳:۱۵
تعداد بازدید: ۱۵۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید