پرش به محتوای اصلی

اخبار

سرویس های ایرانی جایگزینی امن و با کیفیت در شرایط کنونی است

سرویس های ایرانی جایگزینی امن و با کیفیت در شرایط کنونی است
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با تاکید بر اهمیت خودکفایی و توسعه سرویس‌های بومی، از امکان جایگزینی امن سرویس‌های ایرانی در شرایط کنونی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، محمد باقری زاد سرپرست اداره کل ارتباطات استان قم با اشاره به ضرورت آمادگی کشور در حوزه ارتباطات در شرایط حساس، گفت: با توجه به تهدیدات احتمالی و شرایط جنگی، ضرورت استفاده از سرویس‌ها و زیرساخت‌های کاملاً بومی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. سرویس‌های ایرانی امروز توانسته‌اند به سطحی از پایداری و امنیت برسند که می‌توانند جایگزین قابل اعتماد برای سرویس‌های خارجی باشند.
وی افزود: سرویس‌های بومی در بسیاری از حوزه‌های مجازی از قبیل «ذره‌بین، شادبین، گردو و گردولایت در حوزه مرورگرها»، «روبیکا، ایتا، بله، ویراستی و سروش پلاس در حوزه شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها»، «نشان و بله در حوزه نقشه و مسیریاب ها»، «ترگمان و فرازین در حوزه ترجمه» و در نهایت «میل و چاپار در حوزه رایانامه» در دسترس می‌باشد.
باقری‌زاد افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امکان ارتباط و تماس ایرانیان خارج از کشور با خانواده‌هایشان در داخل ایران از طریق‌ پیام رسان‌های بومی همچون "بله"، "روبیکا"، "ایتا"، "سروش" و ... فراهم شده است.
سرپرست اداره کل ارتباطات استان قم در پایان با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی و اعتماد به توان داخلی افزود:
امروز باید با حمایت از سرویس‌های بومی، مسیر استقلال دیجیتال کشور را هموار کنیم و زیرساخت‌های ارتباطی داخلی را به گونه‌ای تقویت کنیم که در هر شرایطی خدمات پایدار و با کیفیت برای مردم فراهم باشد.
۳ تیر ۱۴۰۴ ۰۸:۳۴
تعداد بازدید: ۱۵۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید