پرش به محتوای اصلی

اخبار

اعطای تسهیلات به 20 طرح حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم

اعطای تسهیلات به 20 طرح حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قم
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم از اعطای تسهیلات به 20 طرح حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از محل تسهیلات بند الف تبصره 18 به شرکت های فناور استان در یک سال اخیر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم در راستای حمایت از شرکت ‌های حوزه فاوا در جهت تولید ملی، اشتغال زایی، چرخش اقتصاد کشور و کمک به جوانان نخبه، به عنوان نماینده وزارت در سال اخیر اقدام به هماهنگی جهت اعطای تسهیلات در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات از محل بند الف تبصره ۱۸ ماده واحد قانون بودجه نموده است.
جواد غلام‌پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با بیان اینکه شرکت های تجاری ثبت شده که می‌خواهند به منظور توسعه فعالیت های اقتصادی و یا رفع نیازهای مالی اقدام به دریافت وام و تسهیلات بانکی نمایند، گفت: اخذ تسهیلات بانکی برای شرکت ‌ها فرصت بسیار خوبی خواهد بود چرا که هم رفاه حال کارآفرینان و تولید کنندگان فراهم می ‌شود و هم با حمایت و تشویق آن ‌ها در راستای تولید ملی، اقتصاد کشور توسعه می ‌یابد.
وی با اشاره بر تسریع و تسهیل در روند پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای حوزه فاوا افزود: در یک سال اخیر جمعا 661 میلیارد ریال تسهیلات برای 28 طرح به تصویب رسیده است.
غلام‎‌پور با بیان این که اعتبارات اعطایی از طریق پست بانک به عنوان بانک عامل پرداخت می‌شود افزود: تاکنون، به 20 طرح تسهیلات با اعتبار 372 میلیارد ریال و با نرخ سود 15.33 درصد پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: از مابقی طرح های تصویبی، 3 طرح در حال بررسی و تکمیل مدارک، 3 طرح در اولویت مربوط به اعتبارات سال 1402 و 2 طرح از جمله طرح های عودتی می باشند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان افزود: کسب و کارهای فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان می توانند با مراجعه به وبگاه اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم به نشانی qom.ict.gov.ir و یا تماس با شماره ۶-36672224 داخلی ۱۰۹ از شرایط و نحوه ثبت نام آگاه و در سامانه irantavanafarin.ito.gov.ir ثبت نام کنند.
۱۹ مهر ۱۴۰۳ ۱۱:۱۸
تعداد بازدید: ۱۱۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید