مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم با اشاره به انتشار گزارش آخرین وضعیت استانها در شاخص توسعه یافتگی فناوری اطلاعات و ارتباطات (IDI) مربوط به سه ماهه دوم سال جاری گفت: قم با افزایش امتیاز از ۷.33 به امتیاز ۷.65 هم اکنون در جایگاه ششم کشور در شاخص توسعه یافتگی فاوا است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم جواد غلام پور با اشاره به جایگاه مطلوب قم در شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: قم با دارا بودن امتیاز ۷.65 ششم شاخص IDI را به خود اختصاص داده و با توجه به اینکه میانگین کشور در این شاخص 7.27 است امتیاز استان قم ۰.۴ از میانگین کشور بالاتر است.
وی افزود: بر پایه این این گزارش امتیاز استان در زیرشاخص های توسعه فاوا به نام های زیرشاخص دسترسی 85 درصد، زیرشاخص استفاده از فاوا 74 درصد و زیرشاخص مهارت به کارگیری فاوا ۶۴ درصد است و در هر سه مورد بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.
غلام پور با بیان اینکه ایجاد یک زیرساخت قوی برای ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور مستلزم شناخت دقیق وضعیت کل کشور و همچنین شناخت وضعیت استانهای کشور به طور مجزا از منظر توسعه ICT است تصریح کرد: اندازه گیری شاخص های IDI، ارزیابی و تحلیل عملکرد بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات هر استان در کشور نقش مهمی در برنامهریزیهای راهبردی، تصمیمگیری ها و بررسی میزان رشد و توسعه استان ها در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات دارند.