مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم به مناسبت روز حسابدار در همایش شرکت مهندسی پارسینا پردازان آریا گفت: برای رشد و بالندگی باید به سمت تحول دیجیتال حرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم به مناسبت روز حسابداری در
اولین همایش کاربرگ با موضوع کاربرد فناوری اطلاعات در مدیریت و محوریت مدیریت مالی توسط شرکت مهندسی پارسینا پردازان آریا شرکت کرد.
جواد غلام پور در حاشیه این بازدید بیان کرد: نرم افزارای این شرکت به علت سادگی طراحی و متحد الشکل بودن واسط کاربری و برخورداری از امکانات و ابزارهای مهم مورد نیاز برای حسابداران و مدیران مالی، مورد استقبال مدیران اندیشمند و خوشفکر قرار گرفته است.
غلامپور افزود: مدیران این شرکت می بایست تحول دیجیتال را محور اهداف خود قرار داده و با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته در جهت ارتقاء کیفیت محصولات تلاش کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم در ادامه با تاکید بر تحول دیجیتال گفت: تحول دیجیتال شرکت هایی که به فناوری اطلاعات وابسته نیستند را هم به شدت تحت تاثیر قرار داده است. این امر درخصوص شرکت هایی که به فناوری اطلاعات وابستگی دارند به مراتب بیشتر می باشد.
وی در خصوص این شرکت گفت: شرکت پارسینا پردازان آریا با ارائه خدمات به بیش از 450 شرکت کوچک و بزرگ در سطح استان و کشور، پتانسیل بالایی جهت تبدیل شدن به یکی از قطب های حسابداری کشور را دارد.
بر اساس این گزارش به مناسبت روز حسابداری نخستین همایش راهکارهای فناوری اطلاعات در مدیریت مالی به همت شرکت پارسینا پردازان آریا با سخنرانی جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فنائری اطلاعات استان قم در محل سالن همایش های ونوس استان قم برگزار شد.