پرش به محتوای اصلی

اخبار

بررسی زمینه همکاری مؤسسه فرهنگی، ورزشی و رفاهی پیام و جهاد دانشگاهی قم

بررسی زمینه همکاری مؤسسه فرهنگی، ورزشی و رفاهی پیام و جهاد دانشگاهی قم
حمید عباسی مدیرعامل باشگاه پیام در نشست مشترک مجموعه های تابعه وزارت ارتباطات و جهاددانشگاهی از آمادگی انعقاد تفاهم نامه بین مؤسسه فرهنگی، ورزشی و رفاهی پیام و جهاد دانشگاهی قم خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات  استان قم غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم گفت: این نشست به منظور بررسی زمینه همکاری مجموعه­های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با جهاد دانشگاهی  برگزار شد.

در ادامه این دیدار عباسی مدیرعامل مؤسسه فرهنگی، ورزشی و رفاهی پیام گفت: این مؤسسه وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جزو باشگاه‌های بزرگ کشور و خدمات آن قابل ارائه به تمامی استان‌های کشور است و علاوه بر فعالیت‌های ورزشی، اخیراً فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه فرهنگی انجام می‌دهد.

عباسی گفت: ما در مجموعه‌های تحت نظارت خود نیاز به افزایش مهارت و توانمندسازی اعضا داریم و به ویژه در حوزه زبان انگلیسی و حوزه فناوری و مهارت‌های کامپیوتر که در این راستا جهاد دانشگاهی با سابقه تخصصی و علمی که دارد می‌تواند در این زمینه به ما کمک نماید.

 عباسی افزود: همچنین باتوجه به موقعیت جغرافیایی که استان قم دارد و ویژگی‌ها و ظرفیت‌های این استان و پتانسیلی که جهاد دانشگاهی استان قم دارد این آمادگی وجود دارد که بتوانیم تفاهم نامه‌ای با این نهاد منعقد کنیم.

علی حسینی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: در حوزه فرهنگی سازمان دانشجویان ایران به عنوان بزرگترین شبکه دانشجویی در کشور در جهاد دانشگاهی مستقر است که در شعبه قم در هفت دفتر دانشگاهی فعالیت فرهنگی، دانشجویی، فناورانه و پژوهشی پگیری می‌شود و هرساله میزبان فعالیت‌های ترویجی، مسابقات، جشنواره و کارگاه‌های متنوعی است.

حسینی ادامه داد: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا (تخصصی قرآن کریم) دو خبرگزاری تأثیرگزار در استان قم، دارای حوزه­های تخصصی و جزو پرمخاطب ترین خبرگزاری‌های استان هستند که در این نهاد مستقرند.

 

 

 

۸ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۲۰
تعداد بازدید: ۱۷۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید